#Μένουμε_σπίτι, μαθαίνουμε για το ψωμί και φτιάχνουμε δικά μας καρβελάκια

Eat Dessert First Greece

Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για τους χειρότερους λόγους βέβαια, πρέπει τουλάχιστον να τον αξιοποιήσουμε με δημιουργικούς και ευχάριστους τρόπους. Να διαβάσουμε, να μαγειρέψουμε, να νιώσουμε πως η ζωή μας συνεχίζεται, δύσκολα, αλλά συνεχίζεται!

Back to basics, λοιπόν, αφήνουμε για λίγο τα αγαπημένα μας γλυκάκια και φτιάχνουμε φανταστικό χειροποίητο, σπιτικό ψωμί για να συνοδέψει το φαγάκι μας και να ζεστάνει τις καρδιές μας! Παράλληλα, μαθαίνουμε την ιστορία του ψωμιού και αναζητάμε παλιές φωτογραφίες από φούρνους της γειτονιάς που μας φέρνουν νοσταλγικές μνήμες… Τέλος, ως αμετανόητοι nerds, ξετρυπώνουμε και τα επαγγελματικά μυστικά του καλού ψωμιού!

Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε μυρωδάτα σπιτικά καρβελάκια, ένα με ελιές και σουσάμι και ένα με λιαστές ντομάτες και ρίγανη!

Θα ξεκινήσουμε με τη συνταγή μας για μυρωδάτο σπιτικό ψωμάκι, σε δύο εκδοχές, μια με ελιές και σουσάμι και μία με λιαστές ντομάτες και ρίγανη. Αλλά μετά μην φύγετε, ακολουθεί ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο…

View original post 2,712 more words

One thought on “#Μένουμε_σπίτι, μαθαίνουμε για το ψωμί και φτιάχνουμε δικά μας καρβελάκια

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s