Μαύρη, γάλακτος ή λευκή;

Eat Dessert First Greece

Ναι, καλά υποψιαστήκατε, αυτό θα είναι ένα εντελώς σοκολατένιο άρθρο! Στο τελευταίο άρθρο μας υποσχεθήκαμε μια συνταγή για κρέμα κακάο και φυσικά θα κρατήσουμε το λόγο μας.

Στο νέο, σοκολατένιο άρθρο μας θα μάθουμε τα είδη της σοκολάτας, τα χαρακτηριστικά και τις γλυκές ιστορίες τους, θα αναζητήσουμε επαγγελματικά μυστικά για τη σωστή χρήση του κάθε είδους και θα φτιάξουμε μια υγιεινή κρέμα κακάο με μπισκότα. Συνεχίζουμε να προτείνουμε υγιεινά επιδόρπια, αυτή τη φορά χωρίς ζάχαρη, ώστε να φτιάχνουμε και να απολαμβάνουμε τα γλυκάκια μας χωρίς πολλές τύψεις… Φύγαμε, λοιπόν, για ένα ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας!

Κρέμα κακάο με μπισκότα σε βαζάκι… Κανείς δε μπόρεσε να φάει μόνο ένα!

Βρείτε στη συνέχεια του άρθρου τη συνταγή της Αθηνάς Πάνου για κρέμα κακάο με κέικ ή μπισκότα από το βιβλίο Γλυκά & Υγιεινά. Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιόςγια το βιβλίο που μας δώρησαν!

Στο πρώτο μας σοκολατένιο άρθρο είχαμε…

View original post 1,563 more words

3 thoughts on “Μαύρη, γάλακτος ή λευκή;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s