Μπαρμπούνια τηγανιτά με ξύδι και δεντρολίβανο

Μιχάλης

Υποθέτω ότι γνωρίζετε αυτήν την απλή και παλιά συνταγή. Αλευρώνετε τα μπαρμπούνια, τα τηγανίζετε, στο καυτό λάδι ρίχνετε δεντρολίβανο και σβήνετε με ξύδι. Αν δεν τα φάτε αμέσως όλα, μπορείτε να τα βάλετε στο ψυγείο και να βγάζετε κάπου-κάπου ένα να τα τρώτε κρύο σαν μεζέ. Είναι νοστιμότατη συνταγή. Και μην ξεχάσετε να δώσετε μεζέ και στην χρησιμότατη γάτα σας [αν έχετε κήπο βέβαια], γιατί σήμερα είναι της μόδας οι σκύλοι.

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s