Όταν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο συνάντησε τη σοκολάτα

Eat Dessert First Greece

Όλοι αγαπάμε τη σοκολάτα! Τα άρθρα και οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε με αυτήν είναι ατέλειωτες. Αυτή τη φορά στη συνταγή μας θα ταιριάξουμε τη σοκολάτα με έναν θησαυρό της ελληνικής γης, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Στη χώρα μας και στη μεσογειακή διατροφή γενικώς το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Τι γίνεται όμως με τη ζαχαροπλαστική; Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με τη μεγάλη θρεπτική του αξία είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο του βουτύρου. Γι’ αυτό τον λόγο στο νέο γλυκό μας άρθρο θα βρούμε παραδοσιακά γλυκά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και σύγχρονες δημιουργίες που περιέχουν ελαιόλαδο, θα φτιάξουμε τη δική μας εξαιρετικά γευστική μους σοκολάτας με το βραβευμένο ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο OLEOSOPHIA και ουίσκι και θα μάθουμε πολλές πληροφορίες για το ελαιόλαδο από τη σομελιέ ελαιολάδου Μαριάννα Δεβετζόγλου.

Λαχταριστή μους σοκολάτας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από το Eat Dessert First Greece

OLEOSOPHIA, μια ακόμα αξιόλογη ελληνική εταιρεία

Κάνοντας…

View original post 1,590 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s