Diferența dintre orezul alb și cel brun

Orezul este unul dintre cele mai populare alimente, iar pentru cei ce trăiesc în Asia este chiar unul care se consumă în fiecare zi.

Acesta vine și în mai multe culori, forme și dimensiuni, dar cele mai populare sunt orezul alb și brun.

Dar, chiar dacă ne oprim la aceste două categorii care credeți că este cea mai bună alegere?

În acest articol veți afla care dintre cele două este cel mai bun, iar decizia o veți lua singuri.

Despre orezul brun
Orezul brun include inclusiv tărâțe fibroase, germeni nutritivi și endosperm bogat în carbohidrați.

Acesta are foarte multe vitamine și nutrienți, fiind mult mai bogat în aceștia decât orezul alb.

Orezul brun conține acidul fitic antinutrienți și este, de asemenea, mai bogat în arsenic decât orezul alb. Aceasta poate fi o preocupare pentru cei care mănâncă mult orez. Cu toate acestea, consumul moderat ar trebui să fie în regulă.

View original post 168 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s